Let's meet
Let's meet

Hoe kan ik je helpen?

1:1 Clarity Call

Let's meet!

Nieuwsgierig naar mijn werkwijze en hypnose? 

Loop je vast persoonlijk en/of in je business? Val je steeds weer terug in gedragspatronen die niet dienen? Wil je graag zichtbaar zijn, meer plezier, vrijheid en geluk ervaren? Maak vrijblijvend een afspraak om online kennis te maken. In 20 minuten geef ik je Clarity over wat je nodig hebt om weer verder te kunnen. Let op, mijn positieve energie werkt transformerend en aanstekelijk.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten! Let’s meet!

1:1 Hypnose & Business Programma The Great Reset

3 maanden programma

Jij hebt iets groots de wereld in te brengen. Je weet dat er meer in jou zit dan dat je nu laat zien. Je bent toe aan vernieuwing en aan verdieping op persoonlijk vlak maar ook in het ondernemen. Je wil je leven en het ondernemen laten stromen. Hier is een great reset voor nodig! Let the game begin! 

Dit ben jij na het programma:

 • Je herinnert je wie je werkelijk bent
 • Je krijgt bergen zelfinzicht
 • Gedragspatronen die jou niet dienen heb je losgelaten
 • Je maakt keuzes die voor jou goed voelen
 • Je maakt jezelf zichtbaar omdat je iets moois de wereld in te brengen hebt
 • Je hebt zelfvertrouwen en je gelooft in jezelf
 • Je voelt je lichter, vrijer, blijer
 • Je manifesteert vanuit een hoge trillingsfrequentie

Lees meer

Inbegrepen:

 • 15 minuten gesprek om te ontdekken of jij de perfecte kandidaat bent en of wij een match zijn.
 • 5 hypnose & coaching sessies verspreid over 3 maanden
 • Handvatten, tools en adviezen om connected te blijven met degene wie je werkelijk bent
 • Ik herinner je aan de spelregels van het leven

Lees minder

1:1 Hypnose & Business Programma The Big Change

7 maanden programma

Je hebt een missie waarmee je je dromen wil verwezenlijken. Je wil geen volger zijn maar gevolgd worden. Je bent eerlijk, oprecht en je wil graag mensen helpen. Je bent toe aan persoonlijke verdieping en je weet dat het anders kan. Ben je klaar voor The Big Change?

In dit programma neem ik jou mee op een magische reis vol wonderen. We werken aan je bedrijf en aan jouw transformatie op bewust en onderbewust niveau. Zodra jij groeit, groeit jouw bedrijf ook.

Tijdens dit programma van 7 maanden loop ik mee, begeleid en train jou, zodat ook jij successen kan behalen, meer plezier, liefde en vrijheid kan ervaren, persoonlijk en in het ondernemen.

Lees meer

Het programma stem ik volledig af op jou, waar we sowieso mee aan de slag gaan:

 • Jouw transformatie naar een zelfverzekerde ondernemer
 • Leven en werken vanuit je zuivere intuïtie
 • Resetten van gedragspatronen die jou niet dienen
 • Money Mindset, we ruimen je geldblokkades op
 • Samenwerken met het Universum
 • We gaan werken aan je bedrijf zoals je aanbod, geldstromen, website

Wil jij je voor de volle 100% inzetten voor jouw missie? Omdat je weet dat jij iets te doen hebt? Plan met mij een gesprek van 15 minuten om samen te ontdekken of wij een match zijn!

Lees minder

Big Change Hypnose & Business Groepsprogramma

6 maanden groepsprogramma
In het najaar start ik met een groepsprogramma The Big Change. Info volgt snel

Wat anderen zeggen

Ik had deze reis voor geen goud willen missen! De unieke combinatie die jij biedt coaching en hypnose paste mij als een jas in deze fase van mijn leven! Hoofd uit, ontspanning en intuïtie aan. Totaal buiten mijn comfortzone, waardoor ik in het begin de angst voelde voor hypnose en dacht dat dit niet voor mij weggelegd was. Maar door te oefenen kon ik mijn intuïtie laten spreken tijdens de hypnose en dat voelde zo goed!! It's a kind of magic! Dat is het. Zoveel angst om los te laten, zoveel rust en liefde nu voor mijzelf na de sessies. Ik ben aangehaakt op jouw hoge energie, die later bleek boodschappen op te kunnen vangen en deze te vertalen voor mij. Dit is zo waardevol geweest. Ik hoef het ook niet alleen te doen. Dat heeft me gerustgesteld en is voor mij zo'n enorme eye opener geweest dat ik dit ook anderen gun die vastzitten in oude denkpatronen, ingesleten angsten en onzekerheden.

Suzanne

Vanessa kwam precies op het juiste moment op mijn pad en ik wist gelijk - dit heb ik nodig! En wat ben ik blij dat ik mijn vertrouwen in haar handen heb gelegd! Zeer betrokken, oprecht, intuïtief, op ieder moment wist zij precies aan te voelen wat ik nodig had. En ook nog een onwijs goede professional met veel kennis, kunde en ervaring. Met 2 hypnotherapie sessies al was ik dankzij de begeleiding van Vanessa in staat om door mijn pijnpunten heen te werken en de sessies hebben mij zoveel opgeleverd! Dat is eigenlijk niet simpel in woorden uit te drukken. Bij Vanessa ben je in bijzonder goede handen.

Kristina

Ik zou de coaching met/van Vanessa willen omschrijven als een reis naar binnen, waarbij ik kennismaakte met hypnose, maar ook met een andere manier van werken met het universum en dat heeft me erg verrast! De space holding die Vanessa doet heb ik vanaf het eerste moment als zeer prettig ervaren. Daardoor voelde ik me veilig om ervoor te gaan. Ook communiceert ze heel helder en zegt precies wat er gezegd moet worden. Daarbij heb ik erg genoten van haar heerlijke enthousiasme en denk ik regelmatig terug aan een van haar vele nuttige tips over energie!! Het heeft me bergen zelfinzicht opgeleverd!

Dorien

Vanessa, je bent een topper. Je bruist van de energie, je legt goed uit waarom en wat je gaat doen. Je onderzoekt en vraagt door. En tijdens een sessie ben je het rustpunt. Je enthousiasme is aanstekelijk. Dus nogmaals je bent een topper. Het heeft me zoveel meer opgeleverd dan ik ooit had kunnen hopen. Allereerst inzicht, vanuit de symbolenreis een heel persoonlijk symbool waar ik kracht uit kan putten als het even tegenzit. Rust, rust in mijn hoofd en in mijn lijf en juist als er onrust is, handvaten om weer naar rust terug te gaan. Motivatie om door te blijven gaan.

Bianca

Ik heb het werken met Vanessa als zeer prettig ervaren. Ze heeft me heel erg het gevoel van ruimte voor mezelf gegeven. Dat wat er ook is mocht er zijn. De communicatie voelde warm en oprecht en Vanessa stelde mij erg op mijn gemak. Ik kon echt mezelf zijn zonder dat er oordeel of twijfel was. Ze gaf me echt het gevoel van welkom en gunning terwijl Vanessa toch heel gericht te werk ging. Bijzonder!

Kevin

Lieve lieve Vanessa, wat een ochtend!! Ben er nog beduusd van. Ben zo blij en dankbaar dat ik nu echt heb mogen ervaren wat het is om bij mijn onderbewuste te komen. Hoofd en ego uit! Ik was er zo aan toe om dit te ervaren. Dit gun ik iedereen! Wat een vrijheid en rust brengt het mij nu al. Ik heb antwoorden gekregen die ik met mijn drukke analyserende brein niet had kunnen bedenken. Heb sinds onze sessie vanochtend een enorme smile op mijn gezicht☺️. Dank dank dank voor deze bijzondere ochtend!

Suzanne

Ik heb het als een zéér bijzondere reis ervaren & Vanessa als uiterst prettige reisleider. Helder in haar communicatie. Zij gaf mij alle rust en ruimte om dit moment te mogen ervaren, en dat ervaar ik niet zo vaak bij mensen de laatste jaren. Haar stem en stemgebruik was kalm, duidelijk en concreet. Bijzonder detail: er waren momenten gedurende de sessie, dat ik Vanessa haar aanwezigheid nauwelijks waarnam, evengoed loodste ze mij door een wel heel speciale reis in mijn onderbewuste binnenwereld.

Erik

Ik heb veel helderheid gekregen en heb de sessie met Vanessa als zeer prettig ervaren. De Symbolenreis is een echte aanrader, zelfs voor de mensen die zichzelf als wat nuchter beschouwen. Vanessa is een heel fijn persoon, goede zuivere begeleiding. Vanessa blijf vooral doen wat jij doet! Ik ben benieuwd wat er nog meer gaat komen!

Jelle
a

Ut enim ad minim veniam, nostrud exercitation ullamco laboris ut aliquip commodo consequat.

Have a question?