Let's meet
Let's meet

Hoe kan ik je helpen?

1:1 Match Gesprek

Let's meet!

Nieuwsgierig naar mijn werkwijze en hypnose? 

In al mijn trajecten werk ik op een diep onderbewust niveau door de inzet van hypnose. Hierdoor zijn mijn trajecten transformerend en effectief, zowel op de korte als de lange termijn.

Of je nu op zoek bent naar een snelle effectieve behandelmethode om een probleem op te lossen of je bent persoonlijk toe aan verdieping, je wil samenwerken met het universum, ondernemen vanuit je intuïtie of je wil meer weten over de wet van aantrekkingskracht en hoe je deze vóór je kan laten werken. Ik bied verschillende trajecten aan waarmee ik jou kan helpen.

Ben jij klaar om privé en zakelijk echt een positieve verandering te maken? Plan dan vrijblijvend een gesprek in om te ontdekken of wij een match zijn!

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

1:1 Hypnose traject Coming Home

€ 950,- exclusief BTW

Loop je vast in het ondernemen? Heb je het gevoel dat niemand op jou zit te wachten? Kom je niet tot actie? Heb je onrust in je hoofd? Blokkeer jij jezelf omdat je het te goed wil doen? Of denk je in schaarste waardoor je alleen maar zorgen maakt om geld? 

Wil jij vanuit zelfvertrouwen ondernemen, meer rust ervaren, vrolijk zijn en meer energie? 

Heb je geen zin in een lang traject maar wil je wel snel en effectief resultaat? Dan is dit hypnose traject iets voor jou. 

Dit ben jij na het traject:

 • Je hebt zelfvertrouwen, energie en je staat in je kracht
 • Je maakt weer verbinding met jezelf waardoor je meer rust in je hoofd ervaart
 • Je hebt gedragspatronen die jou niet dienen losgelaten waardoor je positiever in het leven staat en vrijheid voelt
 • Je maakt keuzes die voor jou goed voelen
 • Je verhoogt je energieniveau
 • Je voelt je lichter, vrijer, blijer en vrolijker

Lees meer

Inbegrepen:

 • 3 hypnose sessies waarmee we een verandering realiseren op een diep onderbewust niveau

Lees minder

1:1 Hypnose & Coaching Traject The New Beginning

€ 2.100,- exclusief BTW

Jij hebt iets groots de wereld in te brengen. Je weet dat er meer in jou zit dan dat je nu laat zien. Je bent toe aan vernieuwing en aan verdieping op persoonlijk vlak maar ook in het ondernemen. Je wilt ondernemen vanuit je intuïtie en klanten aantrekken vanuit een hoog energieniveau. Laat de wet van aantrekkingskracht vóór je werken. Let the game begin! 

Dit ben jij na het traject:

 • Je herinnert je wie je werkelijk bent en volgt de aanwijzingen op die je ware jezelf je geeft
 • Gedragspatronen die jou niet dienen heb je losgelaten waardoor je positiever in het leven staat en vrijheid voelt
 • Je maakt keuzes die voor jou goed voelen
 • Je stopt met uitstellen en gaat over tot actie
 • Je maakt jezelf zichtbaar zodat klanten jou kunnen vinden
 • Je hebt zelfvertrouwen en je gelooft in jezelf
 • Je voelt je lichter, vrijer, blijer
 • Je leert hoe de wet van aantrekkingskracht werkt en laat deze vóór je werken zodat overvloed naar jou toe kan stromen
 • Je bent vrolijker, lichter en vrijer, je hebt lol in het ondernemen.

Lees meer

Inbegrepen:

 • 15 minuten gesprek om te ontdekken of jij de perfecte kandidaat bent en of wij een match zijn.
 • 5 hypnose & coaching sessies verspreid over 3 maanden
 • Handvatten, tools en adviezen om connected te blijven met degene wie je werkelijk bent
 • Ik herinner je aan de spelregels van het leven
 • BONUS: Hypnose sessie om jouw geldblokkades op te ruimen zodat je in overvloed denkt

Lees minder

VIP Hypnose & Mentoring - The Big Change

€ 5.000,- exclusief BTW

Je hebt een missie waarmee je je dromen wil verwezenlijken. Je wil geen volger zijn maar gevolgd worden. Je bent eerlijk, oprecht en je wil graag mensen helpen. Je bent toe aan persoonlijke verdieping en je weet dat het anders kan. Ben je klaar voor The Big Change?

In dit programma neem ik jou mee op een magische reis vol wonderen. We werken aan je bedrijf en aan jouw transformatie op bewust en onderbewust niveau. Zodra jij groeit, groeit jouw bedrijf ook.

Lees meer

Tijdens dit programma van 7 maanden loop ik mee, begeleid en train jou, zodat ook jij successen kan behalen, meer plezier, liefde en vrijheid kan ervaren, persoonlijk en in het ondernemen.

Het programma stem ik volledig af op jou, waar we sowieso mee aan de slag gaan:

 • Jouw transformatie naar een zelfverzekerde ondernemer
 • Leven en werken vanuit je zuivere intuïtie
 • Resetten van gedragspatronen die jou niet dienen
 • Money Mindset, we ruimen je geldblokkades op
 • Samenwerken met het Universum
 • We gaan werken aan je bedrijf zoals je aanbod, geldstromen, website

Wil jij je voor de volle 100% inzetten voor jouw missie? Omdat je weet dat jij iets te doen hebt? Plan met mij een gesprek van 15 minuten om samen te ontdekken of wij een match zijn!

Lees minder

Wat anderen zeggen

Zowat een jaar geleden was ik zoekend naar mezelf, naar wie ik echt ben. En oh, wat heerlijk dat Vanessa net dan op mijn pad kwam. Ik voelde gelijk een klik en die werd alleen maar sterker doorheen ons traject. De hypnosesessies brachten mij bij wie ik echt ben. Ik brak door angsten en mijn ego heen. En Vanessa's coachingsessies vond ik fantastisch. Ze gaven mij richting en de juiste handvaten om dicht bij mezelf en in hoge energie te blijven en zo mijn pad verder te bewandelen. Ik ben een grote fan van haar aanpak, haar enthousiasme en het vertrouwen dat ze je gelijk geeft. Mijn leven is sindsdien echt veranderd. Ik ben gelukkiger, rustiger en ik heb veel meer vertrouwen. In mezelf en in alles wat het leven mij nog gaat brengen. Probeer het eens, zou ik zeggen!

Colette

Ik had deze reis voor geen goud willen missen! De unieke combinatie die Vanessa biedt coaching en hypnose paste mij als een jas in deze fase van mijn leven! Hoofd uit, ontspanning en intuïtie aan. Totaal buiten mijn comfortzone, waardoor ik in het begin de angst voelde voor hypnose en dacht dat dit niet voor mij weggelegd was. Maar door te oefenen kon ik mijn intuïtie laten spreken tijdens de hypnose en dat voelde zo goed!! It's a kind of magic! Dat is het. Zoveel angst om los te laten, zoveel rust en liefde nu voor mijzelf na de sessies. Ik ben aangehaakt op de hoge energie van Vanessa, het verraste mij dat ze boodschappen op kon vangen en deze voor mij te vertalen. Dit is zo waardevol geweest. Ik hoef het ook niet alleen te doen. Dat heeft me gerustgesteld en is voor mij zo'n enorme eye opener geweest dat ik dit ook anderen gun die vastzitten in oude denkpatronen, ingesleten angsten en onzekerheden.

Suzanne

Vanessa kwam precies op het juiste moment op mijn pad en ik wist gelijk - dit heb ik nodig! En wat ben ik blij dat ik mijn vertrouwen in haar handen heb gelegd! Zeer betrokken, oprecht, intuïtief, op ieder moment wist zij precies aan te voelen wat ik nodig had. En ook nog een onwijs goede professional met veel kennis, kunde en ervaring. Met 2 hypnotherapie sessies al was ik dankzij de begeleiding van Vanessa in staat om door mijn pijnpunten heen te werken en de sessies hebben mij zoveel opgeleverd! Dat is eigenlijk niet simpel in woorden uit te drukken. Bij Vanessa ben je in bijzonder goede handen.

Kristina

Ik zou de coaching met/van Vanessa willen omschrijven als een reis naar binnen, waarbij ik kennismaakte met hypnose, maar ook met een andere manier van werken met het universum en dat heeft me erg verrast! De space holding die Vanessa doet heb ik vanaf het eerste moment als zeer prettig ervaren. Daardoor voelde ik me veilig om ervoor te gaan. Ook communiceert ze heel helder en zegt precies wat er gezegd moet worden. Daarbij heb ik erg genoten van haar heerlijke enthousiasme en denk ik regelmatig terug aan een van haar vele nuttige tips over energie!! Het heeft me bergen zelfinzicht opgeleverd!

Dorien

Vanessa, je bent een topper. Je bruist van de energie, je legt goed uit waarom en wat je gaat doen. Je onderzoekt en vraagt door. En tijdens een sessie ben je het rustpunt. Je enthousiasme is aanstekelijk. Dus nogmaals je bent een topper. Het heeft me zoveel meer opgeleverd dan ik ooit had kunnen hopen. Allereerst inzicht, vanuit de symbolenreis een heel persoonlijk symbool waar ik kracht uit kan putten als het even tegenzit. Rust, rust in mijn hoofd en in mijn lijf en juist als er onrust is, handvaten om weer naar rust terug te gaan. Motivatie om door te blijven gaan.

Bianca

Ik heb het werken met Vanessa als zeer prettig ervaren. Ze heeft me heel erg het gevoel van ruimte voor mezelf gegeven. Dat wat er ook is mocht er zijn. De communicatie voelde warm en oprecht en Vanessa stelde mij erg op mijn gemak. Ik kon echt mezelf zijn zonder dat er oordeel of twijfel was. Ze gaf me echt het gevoel van welkom en gunning terwijl Vanessa toch heel gericht te werk ging. Bijzonder!

Kevin

Lieve lieve Vanessa, wat een ochtend!! Ben er nog beduusd van. Ben zo blij en dankbaar dat ik nu echt heb mogen ervaren wat het is om bij mijn onderbewuste te komen. Hoofd en ego uit! Ik was er zo aan toe om dit te ervaren. Dit gun ik iedereen! Wat een vrijheid en rust brengt het mij nu al. Ik heb antwoorden gekregen die ik met mijn drukke analyserende brein niet had kunnen bedenken. Heb sinds onze sessie vanochtend een enorme smile op mijn gezicht☺️. Dank dank dank voor deze bijzondere ochtend!

Suzanne

Ik heb het als een zéér bijzondere reis ervaren & Vanessa als uiterst prettige reisleider. Helder in haar communicatie. Zij gaf mij alle rust en ruimte om dit moment te mogen ervaren, en dat ervaar ik niet zo vaak bij mensen de laatste jaren. Haar stem en stemgebruik was kalm, duidelijk en concreet. Bijzonder detail: er waren momenten gedurende de sessie, dat ik Vanessa haar aanwezigheid nauwelijks waarnam, evengoed loodste ze mij door een wel heel speciale reis in mijn onderbewuste binnenwereld.

Erik

Na het eerste intakegesprek wist ik meteen dat Vanessa de juiste coach voor me was. Warm, sprankelend, duidelijk en inspirerend. Vanessa heeft de juiste balans tussen vertrouwen, begrip en uitdagen. Daardoor blijven de sessies niet alleen bij ‘praten en luisteren’ maar geeft ze je precies het juiste zetje om met jezelf aan de slag te gaan en uit je comfortzone te komen. (Oftewel een liefdevolle schop onder de bibs )Vanessa gaf me vele inzichten en ze wist op de juiste manier mijn gevoelens en gedachten verwoorden. Daarmee gaf ze mij de ‘taal’ die ik nodig had. De vele aantekeningen die ik tijdens alle sessies maakte zijn daar het bewijs van. De sessies hebben een vleugje spiritualiteit zonder dat het zweverig wordt. Gewoon met beide voeten op de grond. Ze wakkert je intuïtie aan en leert je om beter naar je gevoel te luisteren. Daarmee onderscheidt ze zich van andere coaches. Kortom: een aanrader!

Rosan
a

Ut enim ad minim veniam, nostrud exercitation ullamco laboris ut aliquip commodo consequat.

Have a question?