Vanessa Bender
Dit ben ik.

Over Vanessa Bender

Ik ben Vanessa en gevoelig voor energie, sferen en emoties. Vroeger zag ik het als last, nu als mijn gave. Mijn gave zet ik samen met hypnose in om mensen te helpen. Door de inzet van hypnose werk ik aan een transformatie van mijn klanten op een diep onderbewust niveau waardoor de verandering effectief is op de lange en korte termijn. Naast hypnose gebruik ik mijn gave om haarfijn aan te voelen waar het knelpunt zit. Hierdoor weet ik welke tools ingezet kunnen worden om een positieve verandering te realiseren. Ik neem je graag mee op deze magische reis.

Voordat ik ondernemer werd, werkte ik als P&O adviseur binnen de gezondheidszorg, waar ik tevens mijn Bachelor Human Resources Management heb behaald. Mijn organisatiesensitiviteit, coaching skills en mijn drive om mensen te helpen kwamen daar goed van pas.

De afgelopen jaren heb ik mezelf verder ontwikkeld door de opleiding Hypnotherapie Practitioner te volgen, opgevolgd door de opleiding Hypnotherapie Master Practitioner. Beide opleidingen heb ik met veel plezier en glans afgerond. De trainer noemt mij een talent in het vak en een voorbeeld voor anderen. Mooi compliment.

Inmiddels heb ik al veel ondernemers geholpen maar ook professionals, en leidinggevenden. Ik word iedere keer weer blij als ik mijn klanten de big change zie maken. Er gaat een wondere wereld voor ze open, ze krijgen meer zelfvertrouwen, ervaren vrijheid, plezier, geluk en behalen successen.

Kijk bij 'Werk met mij' als jij ook klaar bent voor the (big) change.

a

Ut enim ad minim veniam, nostrud exercitation ullamco laboris ut aliquip commodo consequat.

Have a question?