Vanessa Bender
Dit ben ik.

Over Vanessa Bender

Wat gaat er volgens jou gebeuren als je vanuit je innerlijk kompas zou leven?

Anderhalf jaar geleden ontdekte ik dit zelf nadat ik jarenlang in een zelfgecreëerde stressvolle situatie leefde. Ik had een baan als P&O adviseur binnen de gezondheidszorg waar ik tevens mijn bachelor Human Resources Management heb behaald. Ondanks dat ik een fijne werkgever had merkte ik dat deze baan mij de laatste jaren geen energie meer gaf. Ik ervaarde spanningsklachten, sliep slecht en zat niet lekker in mijn vel. Ik had veel belemmerende overtuigingen over mezelf en dacht dat het leven iets was dat mij overkwam, in plaats van dat ik er zelf invloed op had. Een buikgevoel zei dat het anders moest. Hoe moeilijk ik dit ook vond, ik heb hier toch naar geluisterd en de overstap naar een andere baan gemaakt. Deze baan bleek niet wat ik ervan had verwacht. Toch ben ik blij dat ik deze stap heb gezet want hierna kreeg ik de ruimte om mijn eigen legende te gaan leven.

Ik ben coachingstrajecten, trainingen en de opleiding hypnotherapeut gaan volgen. Ik heb geleerd van verschillende spirituele meesters, veel boeken gelezen en podcasts geluisterd. Hierdoor leerde ik het geheim om te leven in de volgorde: intuïtie, hoofd, fysiek. Deze drie elementen moeten in balans zijn om te leven vanuit je innerlijk kompas. Hoe meer ik ging vertrouwen op dit kompas hoe meer ik me bewust werd van mijn passie voor spiritualiteit. Mijn passie voor spiritualiteit is er altijd geweest, alleen ben ik er een groot gedeelte van mijn leven niet bewust van geweest. Het was bedekt met flinke lagen stof. Ik had het letterlijk nog niet ont-dekt.

Ik laat jou graag spiritualiteit 2.0 zien en ervaren! Want spiritualiteit hoeft helemaal niet zweverig te zijn. Dus, here I am, ofwel Bender om jou te helpen met het ontdekken van jouw innerlijk kompas. Dit kompas weet de weg. Het weet waar jij gelukkig van wordt en energie van krijgt.

a

Ut enim ad minim veniam, nostrud exercitation ullamco laboris ut aliquip commodo consequat.

Have a question?